Diodella

Ontdek de nieuwe producten van IMAGE Skincare bij Diodella!

Ontdek de nieuwe producten van IMAGE Skincare bij Diodella!

Ontdek de nieuwe producten van IMAGE Skincare bij Diodella!

Bij Diodella wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste merken zoals IMAGE Skincare. Begonnen in een klein appartement zorgen zij nu voor effectieve huidverbetering door een combinatie van hoogwaardige producten en behandelingen. Dat is al bijna twintig jaar hun filosofie. Zij hebben een passende skincare routine voor ieder huidtype en huidprobleem. Zo blijft het huid altijd in topconditie!

IMAGE Skincare producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die ook gebruikt worden op gevoelige huidtypes. Daarom is het zo geliefd door professionals zoals wij.  Door deze producten bij ons aan te schaffen weet je dat je next level huidverbetering ervaart!

Total Microderm Exfoliator

Een vakantie voor de deur? Of graag een avondje thuis ultiem ontspannen? Dan is dit dé product om je een natuurlijke “glow” te geven!

Deze skincare set zorgt dat je stralend door het leven gaat. De exfoliator in combinatie met de sheet mask zorgt voor de perfecte hydratatie. Het verschil zie je ook meteen! 

Clear Cell – Clarifying repair crème

Graag terug een zuivere, stralende huid? Dan is deze repair crème jouw nieuwe aanwinst! Verminder fijne lijntjes en rimpels in een oogopslag en pak huidverkleuringen en oneffenheden aan. Geniet daarnaast ook van een stralende, gladde huid door de exfoliërende werking.

Deze crème vermindert ook de talgproductie, ideaal voor een vettige huid! Zo vermijd jij vervelende puistjes.

Restoring Power C-Serum

Ervaar de meest krachtige vitamine c-serum van IMAGE! Deze gezichtsserum heeft het hoogste percentage aan vitamine C. Zo geef jij jouw huid een boost aan stevigheid en elasticiteit. Door de beschermende factor vermindert het ook hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

Door een combinatie van superantioxidanten ben jij beschermd tegen alle omgevingsfactoren. Zo geniet jij elke warme zomerdag van een gehydrateerde huid.

CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Blemish Gel

Last van plaatselijke puistjes en roodheden? Geen nood! Pak dat zo snel mogelijk aan met onze clear cell blemish gel. Ideaal om je gevoelige huid te zuiveren en een stralende look te geven.

Dankzij de basis aan krachtige salicylzuur helpt het je huid te exfoliëren om daarmee onzuiverheden te verminderen. Nog beter: door de transparante formule draag je deze gerust onder je make-up! 

Altijd de beste producten bij Diodella

Al helemaal overtuigd van deze producten? Bestel ze dan snel op www.shop.diodella.be! Bij Diodella geven we graag advies en bieden wij altijd producten aan aan de hoogste kwaliteit.

CS

Ceren Senbursa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella