Diodella

Uw gids voor een gezonde huid

Uw gids voor een gezonde huid

Uw gids voor een gezonde huid

Een stralende huid na de vakantie of na de zomer

Een zongebruinde huid ziet er prachtig uit, maar we vergeten vaak hoeveel schade zon aan de huid veroorzaakt. Het is van vitaal belang om onze huid dagelijks te verzorgen, want hij beschermt ons voortdurend tegen invloeden van buitenaf.

Een stralende en gezonde huid dankzij hydratatie

Zon, zand en zee hebben je huid uitgedroogd. Net daarom is het belangrijk om ze na de vakantie goed te hydrateren. Voor een optimale hydratatie moet je een onderscheid maken tussen een droge huid en een gedehydrateerde huid.

Een droge huid is een gevoelige huid die gevoed moet worden door een voedende en rijke crème. Terwijl een gehydrateerde huid geen nood heeft aan een voedende crème, maar meer een hydraterende crème. Als je voor een crème kiest, heb je meteen een anti-aging effect bij. Het antioxidant maakt de huid minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en remt bovendien het verouderingsproces. Om de huid te hydrateren kan je ook langs voor de Hydrafacial behandeling.

Must have Diodella producten:

  • Image Skincare VITAL C Anti-Aging Serum : De unieke samenstelling op basis van onder andere hyaluronzuur en ceramiden zorgen ervoor dat de huid vocht beter kan vasthouden. Zo draagt VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum bij aan het verstevigen van de huid en is geschikt is voor alle huidtypes.

  • Image Skincare Prevention+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 :  Verrijkt met breedspectrum UVA- en UVB-filters met een SPF30, om de huid dagelijks te beschermen tegen verbranden en vroegtijdige huidveroudering. Deze multitasker is ultiem geschikt voor de droge, gevoelige huid en zelfs bij huidaandoeningen zoals rosacea of eczeem.

  • Ormedic Balancing Anti-Oxidant Serum : Zorgt voor balans, hydratatie en bereid je voor op de dag of nacht. Voor iedere huid die wel wat extra bescherming en verzorging kan gebruiken.

Word beste vrienden met proteïnen en vetten

Proteïnen of eiwitten zijn belangrijk bij de productie van collageen. Bètacaroteen oftewel vitamine A, zorgt voor een betere huidontwikkeling en gezonde huid. Deze vitamine is te vinden in de zoete aardappel, pompoen, boerenkool en spinazie.

Eet genoeg van gezonde vetten zoals noten, avocado’s en zelfs oliën zoals kokosolie. Het is allemaal gewoon een beetje wikken en wegen. Een handvol noten als tussendoortje is een gezonde snack. Deze geven je essentiële vetzuren die functioneren als een natuurlijke moisturizer, een vochtinbrengende crème, om je huid soepel te houden.

Koud afdouchen en zachtjes afdrogen

Ga je douchen, eindig met koud. Want koud afdouchen bevordert je doorbloeding en maakt je huid steviger. Het is even doorbijten maar beslist de moeite waard. Droog je niet te ruw af. Afdeppen is het beste. Nog beter is het om je huid gewoon te laten opdrogen. 

TA

Teknoza Agency

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Diodella